Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé i senapssås

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Enkelt gör du kycklingfilé i krämig senapssås. Tillbehören som serveras till sätter karaktär på hela rätten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatis eller ris.
  2. Skiva kycklingfiléerna i cm-tjocka skivor tvärsöver. Hetta upp smöret och bryn kycklingfilén på båda sidor i omgångar. Salta och peppra under tiden.
  3. Flytta sedan över bitarna till en traktörpanna. Skölj ur stekpannan med 2 dl vatten och häll det över kycklingen.
  4. Tillsätt créme fraiche, senapssorterna och soja. Koka 5-8 minuter tills kycklingen är färdig. Smaka av om det behövs med mer soja eller senap.
  5. Servera kycklingen med tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.