Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé med créme fraiche och riven ost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Ett eget "hopkok" som gillades skarpt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kycklingfiléerna i en smord ugnfast form. Krydda med salt och citronpeppar. Smula över 1 av buljongtärningarna.
  2. Häll crème fraiche, grädde, riven ost och den 2:a buljongtärningen i en bunke och rör om så att allt blandas. Häll blandningen över kycklingen och ställ in i ugnen. Låt stå tills kycklingen är färdig (ca 1 timme). Ugnstemperatur: 200 grader. Jag rörde om emellanåt så det ej blev en bränd yta.
  3. Servera med ris och gärna en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.