God och snabbgjord allt-i-ett-gryta med en spännande pesto!
Här görs peston av valnötskärnor, persilja och fetaost.
Instruktioner
- Salta och peppra kycklingen. Skiva citronen. Skala och hacka löken. Skala morötter och potatisen, skär i bitar.
Hetta upp 1 msk av smöret i en stor, vid gryta. Lägg i kyckling och citronskivor och stek på svag värme i ca 10 minuter. Vänd kycklingen då och då.
- Tillsätt lök, morot, potatis och persilja. Lägg i resten av smöret, salta, peppra och häll på vattnet. Sjud på svag värme under lock i ca 30 minuter eller tills potatisen är mjuk, rör om då och då.
- Mixa valnötskärnor, persilja och vitlök. Blanda i oljan och den smulade fetaosten för hand.
- Servera grytan rykande varm med peston vid sidan om.
Publicerat den
25 oktober 2014
Liknande recept
Skriv kommentar