Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Läckraste choklad- och hallontårtan

 
  • Serverar: 5-8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En smarrig kaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kesella, kakao, florsocker, vaniljsocker och konjak.
  2. Bred hälften av chokladkrämen på en av tårtbottnarna. Lägg en botten ovanpå. Bred på hallonsylten. Lägg på den tredje bottnen. Bred resten av krämen runt om och ovanpå.
  3. Garnera med hallonen. Pudra över lite florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.