Ge lasagnen lite höstiga smaktoner med viltfärs, spiskummin och timjan.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
Smörj en ugnsfast form.
- Stek viltfärsen i smör med spiskummin, timjan, svartpeppar och salt. Skala och hacka löken.
Mixa tomaterna med socker, lök, vitlök och de krossade tomaterna, Smaka av med salt och peppar. Strimla rödkålen tunt och stek mjuk med smör och salt.
- Béchamelsås:
Smält smör i en kastrull, tillsätt mjöl och vispa runt.
Slå på varm mjölk och koka tills den tjocknar. Rör ner riven ost och smaka av med salt och muskotnöt.
- Varva lasagneplattor, béchamelsås och färs. avsluta med béchamelsås på toppen.
Grädda i ugnen i 40 min.
- Servera med sallad.
Publicerat den
28 oktober 2011
Liknande recept
Skriv kommentar