- Serverar: 4-5 portioner
- Tid: 2 timmar
Skriv ut
Det här blev en väldigt god lasagne.
Instruktioner
- Tomatsåsen: blanda krossade tomater, vatten, smulad grönsaksbuljongtärning och oregano i en kastrull. Koka såsen under lock 15-20 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Vita såsen: smält smöret och rör ner mjölet. Späd med mjölken, lite i taget. Sjud 5-10 minuter, rör då och då. Smaka av med salt och peppar.
- Skär kasslern i små bitar. Dela champinjonerna i små bitar och stek dessa, salta när de är färdigstekta.
- Smörj en ugnssäker form. Varva den vita såsen, lasagneplattorna, kasslern och champinjonerna, den smulade fetaosten och tomatsåsen. Börja och avsluta med den vita såsen. Strö över den rivna osten och gratinerna mitt i ugnen 40-45 minuter i 200 grader.
Publicerat den
26 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar