Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagne med kassler

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Det här blev en väldigt god lasagne.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tomatsåsen: blanda krossade tomater, vatten, smulad grönsaksbuljongtärning och oregano i en kastrull. Koka såsen under lock 15-20 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  2. Vita såsen: smält smöret och rör ner mjölet. Späd med mjölken, lite i taget. Sjud 5-10 minuter, rör då och då. Smaka av med salt och peppar.
  3. Skär kasslern i små bitar. Dela champinjonerna i små bitar och stek dessa, salta när de är färdigstekta.
  4. Smörj en ugnssäker form. Varva den vita såsen, lasagneplattorna, kasslern och champinjonerna, den smulade fetaosten och tomatsåsen. Börja och avsluta med den vita såsen. Strö över den rivna osten och gratinerna mitt i ugnen 40-45 minuter i 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.