Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagne med rödkål och viltfärs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ge lasagnen lite höstiga smaktoner med viltfärs, spiskummin och timjan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en ugnsfast form.
  2. Stek viltfärsen i smör med spiskummin, timjan, svartpeppar och salt. Skala och hacka löken. Mixa tomaterna med socker, lök, vitlök och de krossade tomaterna, Smaka av med salt och peppar. Strimla rödkålen tunt och stek mjuk med smör och salt.
  3. Béchamelsås: Smält smör i en kastrull, tillsätt mjöl och vispa runt. Slå på varm mjölk och koka tills den tjocknar. Rör ner riven ost och smaka av med salt och muskotnöt.
  4. Varva lasagneplattor, béchamelsås och färs. avsluta med béchamelsås på toppen. Grädda i ugnen i 40 min.
  5. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.