Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax i krämig sås.

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

Skär laxen i mindre bitar. Blanda vatten, hummerfond, creme fraiche, grädde och senap i en låg vid kastrull. Koka ihop såsen något. Hit kan rätten förberedas. Före serveringen , Lägg i laxbitarna, hackade dillen och rommen i såsen. Låt allt få ett uppkok. Servera som en varmrätt på påskbordet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.