Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax i kryddig sås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Recept från DN

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek laxfiléerna hastigt i olja, ta upp dem ur pannan.
  2. Skiva och fräs löken i oljan som finns kvar i pannan, ca 1 min. Tillsätt koriander, currypasta och 1 dl kokosmjölk. Rör om och fräs 1–2 min.
  3. Späd med resten av kokosmjölken och vattnet, sjud under lock 5 min, salta. Lägg i laxen och sjud ca 5 min. Garnera med koriander.
  4. Servera med nudlar eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.