Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljuvlig hallonpaj

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Smulpaj är ett väldigt bra sätt att ta tillvara sommarens bär på tycker jag.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg alla ingredienser utom hallon, 3/4 dl socker och potatismjöl i en skål och nyp ihop till en grynig massa. Häll hallonen i en pajform, ca 24 cm i diameter. Ta undan några fina bär att dekorera med om du vill. Blanda 3/4 dl socker och potatismjöl och strö det över hallonen. Skaka formen lätt så att allt blandas. Fördela smuldegen över bären. Grädda i 200 grader ca 30 min eller tills den fått fin färg. Servera gärna pajen ljummen med vaniljglass eller grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.