Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ljuvligaste tacopajen

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Den här pajen bjöd min kompis mig på en höstkväll och det var det godaste jag har ätit! Fantastiskt god med de färska tomaterna och peperonifrukterna med den goda tacosmaken. Ett måste!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ ugnen på 200°.
  2. Blanda samman alla ingredienser för pajskalet och tryck ut det i en stor, djup pajform. Förgrädda skalet i 10 minuter. Låt sedan svalna litet.
  3. Hacka och bryn löken och tillsätt köttfärsen. Stek så det blir smuligt och brunt, tillsätt sedan vatten och kryddpåsen. Häll i skalet.
  4. Gör sedan såsen. Hacka färska tomater och peperoni och låt rinna av i ett durkslag. Blanda sedan det avrunna med majonnäs, crème fraiche och ost, och bred över köttfärsen.
  5. Grädda ca 20 minuter.
  6. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.