Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marabou glass

 
Skriv ut

Tog reda på lite slattar hemma och det blev en smarrig glass av det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa upp äggulorna lite i en värmetålig bunke. Vispa grädde och florsocker tills den är fast i en egen bunke. Smält chokladen över vattenbad. Droppa ner chokladen i äggen under vispning med elvisp,fortsätt vispa tills smeten är kall och lite "seg". Rör ner i grädden och om du vill rör ner lite mini marshmallows. Häll upp i lämplig burk med lock och frys in.
  2. Som jag skrev så tog jag vad jag hade så jag kan tänka mig att det går att byta ut ren choklad till någon med smak. Bara att testa dig fram.
  3. Riktigt gott tyckte jag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.