Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nöt och aprikos bröd

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme 40 minuter
Skriv ut

Mycket enkelt,saftigt och snabbt utan en massa jäsning att passa!

Ingredienser

Instruktioner

Rör bikarbonat med de olika sorterna mjöl. Blanda i yoghurten, hackade nötter och de hackade aprikoserna, solrosfröna, sirap och salt. Smörj två brödformar och bröa ev. med solros eller pumpafrö. Häll den något lösa degen i formarna och jämna till dem. Ställ in formarna i kall ugn 200 grader i 60 min. Sänk värmen till 175 grader och låt stå ytterligare 30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.