Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ost- och skinksås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Godare ost- och skinksås får man leta efter.....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att tärna skinkan. Bryn sedan skinkan så att den får lite färg. Hacka sedan löken och lägg ner denna bland skinkan, bryn med denna några minuter.
  2. Tillsätt crème fraichen och låt det koka upp. Lägg sedan i mögelosten ( I småbitar) och låt den smälta. Krydda efter smak och rör om. Servera med pasta och lite grönt till. Ät och njut.....

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • compe 28 oktober 2008

    den var allt god men grillkryddan tog inte jag i en 3 får den av mig

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.