Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min skinksås på en kvart

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bra bråttommat som jag serverar till pasta eller ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs purjolök, champinjoner och vitlök i smör. Tillsätt skinkan och låt den få en aning färg.
  2. Vispa ihop crème fraiche och mjölk, häll det över skinkan och tillsätt kalvfond, senapspulver, gröna ärter och smaka av med salt och peppar.
  3. Koka ihop i 5 minuter.
  4. Toppa med grovhackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.