Supergod sås, smakar mums.....
Instruktioner
- Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll dem med ädelost och brie. Linda bacon runt alltihopa, se gärna till att skarvarna hamnar neråt. Stek kycklingen i smör och olja på båda sidor så de får fin färg.
Blanda ihop vatten, buljongtärning, grädde och crème fraiche i en kastrull. Koka upp och häll det sedan över kycklingen i pannan. Låt koka ca 15 min tills kycklingen är färdig. Vänd bitarna efter halva tiden så de blir ordentligt tillagade.
- Servera med ris eller klyftpotatis och en god sallad.
Publicerat den
3 januari 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jätte gott!!!
KUL att du tyckte det var gott!!! Helén
instämmer, jättegott
Jag blev besviken på detta recept. Undrar om inte crème fraichen skall blandas i i slutskedet?! Vår middag blev iallafall inte så lyckad som vi hoppats, efter 25 minuters kokande var kycklingen fortfarande inte klar och såsen hade skurit sig totalt. Smaken verkar ok, men ni som vet bättre kanske kan befkräfta om det det är crème fraichen eller något annat som gjort att det skurit sig? Dessutom blir det väldigt mycket fett i stekpannan efter stekningen, är det bättre att hälla bort något innan såsen tillsäts?
Blev bjuden på denna rätt hos min broder . Mycket gott!❤
super gott
Så god och jättelätt att göra. Ska föra receptet vidare. Hade inga problem med tillagningen :-)