Detta recept är toppengott!
Instruktioner
- Blanda ströbrödet med parmesanosten.
Krydda fisken med salt och peppar och panera med parmesanblandningen.
- Skala och skiva morötterna och vitlöksklyftorna tunt. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek tills skivorna börjar mjukna.
- Koka ihop buljongen, grädden och citronsaften till 3 dl. Red såsen med maizena utrört i lite vatten.
Mixa såsen med basilikan och parmesanosten. Smaka av med salt och peppar.
- Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek torskfilén gyllenbrun på bägge sidor.
- Garnera med en kvist persilja och servera med morötterna, såsen och pressad potatis.
Publicerat den
2 februari 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
God fiskrätt!!! nästa gång jag gör denna rätten så ska jag ej ha så mycket citronsaft i såsen, men det är ju en smaksak ;)