Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionsfrukts fromage

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt att göra och fantastiskt god!

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg gelatinbladen i ca. 5 min. Gröp ur frukterna i en kastrull. Värm svagt. Ta upp gelatinbladen, krama ur och lägg ner dom i kastrullen. Låt gelatinet smälta. Dela gulor & vitor. Vispa först vitorna till hårt skum. Vispa sen grädden. Vispa gulor & socker poröst. Rör ner gelatinblandningen i äggsmeten. Tillsätt den vispade grädden och vänd ner vitorna. Blanda om försiktigt. Fördela i 4 potionsglas. Garnera med mandelspån och passinsfruktsköttet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • meae 29 maj 2011

    Riktigt god och lättlagad!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.