Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastagratäng med kyckling, mozzarella och parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna saftiga pastagratäng kommer att bli hela familjens favorit. Den är lätt att laga till vardagsmåltiderna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Koka pastan lätt i saltat vatten åtta-tio minuter tills den känns mjuk. Låt rinna av väl och ställ åt sidan.
  2. Finhacka löken och vitlöken. Ta av skinnet från kycklingen och släng det. Strimla kycklingköttet.
  3. Hetta upp oljan i en stor stekpanna eller gryta. Fräs lök, vitlök och basilika, två-tre minuter. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, kyckling och spenat och blanda väl. Smaka av med salt och peppar.
  4. Blanda ner pastan i kyckling- och tomatsåsen. Häll upp blandningen i en ugnsfast form. Strö över mozzarellaost och parmesan och gratinera i ugnen 20 minuter. Servera med en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.