Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasallad med kyckling

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En jättegod sallad som jag ofta gör på sommaren.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med peston. Skala och finhacka vitlöken. Mixa basilika, pinjenötter och vitlök i en matberedare. Häll i oljan i en fin stråle och vänd till sist ner parmesanost och salt. Koka pastan al dente enligt förpackningens anvisningar. spola av pastan i kallt vatten och låt den rinna av. Blanda crème fraiche och gräddfil. Bena ur kycklingen och dela köttet i mindre bitar. Skölj, ansa och strimla vårlöken. Skala rödlöken och skiva den tunt. Kärna ur paprikan och strimla den. Skär fetaosten ­i kuber. Blanda alla ingredienser till pastasalladen i en generös skål eller på ett fat. Vänd till sist ner peston och rör om ordentligt. Garnera med kryddgrönt och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.