Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasallad med kyckling

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Lite annorlunda och kryddstarkare pastasallad med grillad kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enl anvisning på förpackningen och låt svalna.
  2. Grilla kycklingen med din favoritgrillsås på indirekt värme i ca 25-30 minuter. Vänd efter halva tiden. Låt svalna.
  3. Skär bacon i småbitar och stek i torr panna. När den börjar vätska sig, tillsätt en pressad vitlöksklyfta och 1 tsk svartpeppar. Låt baconet rinna av och svalna på hushållspapper.
  4. Ta fram en stor bunke. Blanda grönsaker (utom äpplet!), pasta, strimlad kyckling, bacon och basilika i den stora bunken.
  5. Tillsätt 1 msk svartpeppar och 1 tsk anco chili. Rör runt så att allt blandas väl. Smaka av med flingsalt och citronolja.
  6. Låt gärna stå kallt en stund innan servering. Tärna till sist äpplet i små ½-cm kuber och servera i en separat skål (äpplet blir snabbt brunt och kan förstöra eventuella rester av salladen. Skär upp ett nytt till resterna istället.)

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • sandrasmat 9 maj 2008

    Jag fick mig ett gott skratt! Tack för den.:)

  • tulipan 9 maj 2008

    hhahahahahahaha.. här fick man verkligen sig ett gott skratt.... hade det varit våra katter här hade dom nog blivit middag för dagen... hujjeeeda mig att du stod ut.. tyvärr har vi alla våra dagar... lycka till nästa gång! (glöm inte att stänga ute katterna ordentligt:-) )

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.