Det finns en uppsjö av smarriga frostingar att glasera cupcakes med och det finns ingen hejd på alla roliga garneringar. Den här både god och enkel att göra.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.
- Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten.
- Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.
- Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten).
- Hacka jordnötterna och varva dem med smet i formerna tills de är fyllda till 2/3.
- Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.
- Peanut Butter Frosting:
Rör jordnötssmör, florsocker, kakao, vaniljsocker och philadelphiaost krämigt. Tillsätt kaffet.
- Bred frostingen på cupcakesen och garnera med jordnötter.
Publicerat den
16 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar