Enkel och lätt att lyckas med.
Instruktioner
- Vispa ihop ägg, paprikapulver, vetemjöl och ost till en smet. Tillsätt lite salt och peppar.
- Vänd fläskkotletterna i lite mjöl och därefter picatasmeten. Stek i olja och smör tills de fått en gyllenbrun färg.
- Sås:
Skala lök och vitlök, finhacka löken och krossa vitlöken.
Fräs löken och vitlöken i olivolja utan att den tar färg.
Tillsätt tomaterna, tomatpurén och vatten. Rör om ordentligt.
- Tillsätt socker, oregano och smaka av med salt och peppar. Låt såsen puttra på svag värme i 10-15 minuter tills den blir lite simmig.
- Om man vill kan man sila såsen för att den ska bli helt slät, men detta är inte nödvändigt.
- Servera med ris och couscous samt en god sallad.
Publicerat den
26 februari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar