X

Potatiskroketter recept

Laddar...
Din sökning gav 39 träffar


Kött fondue med goda såser

Underbart gott och dessutom trevligt att sitta länge och njuta runt bordet. Marinera kött och blanda såser dagen innan, det vinner både du och rätten på! Nu får varje gäst trä kött på sitt foduespe..Lax i ugn med thaiwokgrönsaker oc..

Det här receptet slängde jag ihop i dag med de ingredienserna jag hade hemma och det blev himla lyckat. Det här kommer jag göra många gånger! Dessutom var det hur enkelt som helst.


Sweet chilibiffar fyllda med rökt..

Det här receptet kom till i dag när jag experimenterade lite. Himla gott blev det. Det blir 4 rejält stora biffar, själv åt jag bara en halv. Har inga exakta mått på kryddorna då jag provade mig fram,..


Filippinsk kyckling
Filippinsk kyckling

Ett säkert kort vid middagsbjudning och vid ev rester dagen efter som fyllning i tex baguette, mums
Queenies kycklinggratäng med broccoli och bacon
Queenies kycklinggratäng med broc..

Det här är en av mina favoritgratänger när det gäller kyckling. Testa den! Hur god som helst. Vill du ha den lite magrare så byter du bara ut vanlig grädde mot annan.


Renkotletter med enbärssås
Renkotletter med enbärssås

De allra godaste från de norrländska myrarna på en tallrik - mört renkött, doftande enbär och härliga hjortron. Något alldeles extra att bjuda inbitna stadsbor eller utländska gäster på!
Hjortfilé Rödvinsmarinerad Med Murkelstuvning
Hjortfilé Rödvinsmarinerad Med Mu..

GÖR SÅ HÄR: Skär filén i 8 lika stora bitar, lägg dem i en skål tillsammans med rödvin och kryddor och låt stå över natten. Fräs murklorna i smör, pudra med vetemjöl, häll på grädden, salta och pe..