Potatiskroketter recept

Laddar...
Din sökning gav 28 träffar

Kött fondue med goda såser

Underbart gott och dessutom trevligt att sitta länge och njuta runt bordet. Marinera kött och blanda såser dagen innan, det vinner både du och rätten på! Nu får varje gäst trä kött på sitt foduespe..Lax i ugn med thaiwokgrönsaker oc..

Det här receptet slängde jag ihop i dag med de ingredienserna jag hade hemma och det blev himla lyckat. Det här kommer jag göra många gånger! Dessutom var det hur enkelt som helst.


Sweet chilibiffar fyllda med rökt..

Det här receptet kom till i dag när jag experimenterade lite. Himla gott blev det. Det blir 4 rejält stora biffar, själv åt jag bara en halv. Har inga exakta mått på kryddorna då jag provade mig fram,..Renkotletter med enbärssås
Renkotletter med enbärssås

De allra godaste från de norrländska myrarna på en tallrik - mört renkött, doftande enbär och härliga hjortron. Något alldeles extra att bjuda inbitna stadsbor eller utländska gäster på!Hjortfilé Rödvinsmarinerad Med Murkelstuvning
Hjortfilé Rödvinsmarinerad Med Mu..

GÖR SÅ HÄR: Skär filén i 8 lika stora bitar, lägg dem i en skål tillsammans med rödvin och kryddor och låt stå över natten. Fräs murklorna i smör, pudra med vetemjöl, häll på grädden, salta och pe..

Kalvrulader i murkelsås
Kalvrulader i murkelsås

Kalvkött är ett milt och ljust kött som alltid är lika mört och fint i smaken. Här kommer det till sin fulla rätt i en krämoig sås med murklor och en nypa torkad timjan.