Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekiska biffar med fetaost

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Goda köttfärsbiffar med smak av Grekland.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka persiljan och riv vitlöken. Blanda alla ingredienserna till biffar i en stor skål (ej fetan)! Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna. Efterstek i ugn i ca 225 grader på ugnfast fat ca 15-20 min, eller tills de är helt genomstekta!
  2. Servera med en god sallad och hemgjord tzatziki (klyftpotatis till den som vill ha det)

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • Bara_Malin 14 november 2009

    Gjorde dessa till middag igår. Hade ris, tsatsiki och sallad till. Kanongott! :)

  • eva_jonte 23 februari 2010

    mums!!! 2-3 msk kalvfond är toppengott att blanda i oxå :-)

  • Matsugen87 15 september 2010

    Tycker det va helt okej. kommer nästa gång dock lägga till lite mer kryddor.

  • mrex3m 7 april 2011

    Mumma... :)

  • miniinatta 28 juli 2011

    Super gott ! Hade vitlökskroketter & tzatziki till :)

  • Rosita68 1 maj 2012

    Mycket gott! Kryddade lite mer och hade i kalvbuljong och en gräddskvätt som jag hade kvar i smeten.Vi gjorde mos till. Barnen åt med god aptit. Spara detta recept till framtida bruk.

  • annelizan 2 oktober 2012

    Gott! Hade i 3 msk kalvfond som någon föreslog. Istället för färsk persilja så tog jag torkad. Nästa gång tänker jag ha i mosad fetaost i färsen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.