Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söndagsfina fisken

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tag någon annan svamp om du vill!

Ingredienser

Instruktioner

Gnid in filéerna med salt och citron. Vänd dem i skorpmjöl. Fräs löken och champinjonerna. Späd med grädde. Tillsätt de klyftade tomaterna och persiljan/dillen. Smaksätt med salt och svartpeppar. Låt röran sjuda några minuter. Bred ut blandningen i en ugnsfast form. Lägg fiskfiléerna ovanpå blandningen. Stek i ugn 225° i 20 min. Servera med pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.