Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salta mandlar med tamarisoya

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Goda mandlar som snacks el tilltugg till fördrink. Så goda att man riskerar att bli "beroende"

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 150 grader. Lägg mandeln på en plåt och rosta den i 15 min i ugnen. Häll därefter över den rostade mandeln i en stekpanna, häll över 2-3 msk soya och sätt plattan på medelvärme. Rör tills soyan torkat in. Häll upp mandeln i en skål och låt dem svalna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • elinkristin66 12 oktober 2011

    De här kan jag inte äta mig trött på!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.