Botten:
Vispa ägg och socker pösigt.
Smält smöret.
Rör ner mjöl och bakpulver i socker smeten.
Till sätt smöret, kakaon och vaniljsockert.
Vispa till en smet.
Smöra och bröa en form, häll i smeten.
Grädda i mitten av ungen på 200 grader i ca 30 min.
Ta ut kakan ur ugnen och låt den svalna.
Dela kakan sedan i tre bottnar.
Fyllning:
Vispa 3 dl vispgrädde hårt.
Smält marabou chokladen i vatten bad, låt svalna lite.
Blanda i chokladen i grädden och ställ i kylskåp 20min.
Bre på hallonsylten på den första botten, lägg på mittersta botten och bre på choklad fyllningen.
Toppa med locket.
Garnering:
Vispa grädden och spritsa på kakan.
Strö över det gula strösslet som ett kors över hela tårtans över sida.
Fyll på med blått strössel.
Sätt på några flaggor på tårtan