Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sandras Sverige tårta

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Super god :D

Ingredienser

Instruktioner

  1. Botten: Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret. Rör ner mjöl och bakpulver i socker smeten. Till sätt smöret, kakaon och vaniljsockert. Vispa till en smet. Smöra och bröa en form, häll i smeten.
  2. Grädda i mitten av ungen på 200 grader i ca 30 min. Ta ut kakan ur ugnen och låt den svalna. Dela kakan sedan i tre bottnar.
  3. Fyllning: Vispa 3 dl vispgrädde hårt. Smält marabou chokladen i vatten bad, låt svalna lite. Blanda i chokladen i grädden och ställ i kylskåp 20min.
  4. Bre på hallonsylten på den första botten, lägg på mittersta botten och bre på choklad fyllningen. Toppa med locket.
  5. Garnering: Vispa grädden och spritsa på kakan. Strö över det gula strösslet som ett kors över hela tårtans över sida. Fyll på med blått strössel. Sätt på några flaggor på tårtan
  6. Bara att av njuta ! :D

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.