Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödspätta med senapssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt lagad, mycket smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ in ugnen på 250 grader C.
  2. Lägg filéerna i en ugnsform, pensla filéerna med senapen och salta och peppra väl. Lägg sedan de skivade tomaterna lite omlott i formen. Toppa med osten (för ett mer hälsosamt val kan man ta bort osten helt). In i ugnen på 250 C i ca 10-12 min beroende om filéerna är frusna eller färska.
  3. Såsen: Hacka löken i små bitar, för att få mer smak kan man om man vill även hacka en vitlöks klyfta. Bryn i smöret, för sedan ner all vätska. Grädden sist. koka upp under omrörning och sänk sedan värmen.
  4. Serveras med potatis eller ris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.