Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skavwok med kiwi

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Nordisk klassiker möter Asien och kombinationen blir otroligt läcker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset i lättsaltat vatten enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skölj och finstrimla vitkålen. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Skala och skär kiwin i bitar.
  3. Stek det otinade skavet i hälften av oljat tills det är tinat och börjar få färg. Krydda med salt och peppar och ta upp på ett fat.
  4. Woka kål och paprika under omrörning i resten av oljan ca 5 minuter. Blanda i kött och kiwi i woken. Stänk över soja.
  5. Servera woken med ris och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.