Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Små smulpajer med söta körsbär och mörk choklad

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Körsbär möter mörk choklad och bildar små och naggande goda pajer!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Kärna ur körsbären och blanda dem med potatismjölet. Låt stå ca 3 minuter. Grovhacka choklad och hasselnötter. Fördela körsbär, choklad och nötter i portionspajformar.
  3. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt socker, mjöl, havregryn och kokos och rör till en något kladdig pajdeg. Fördela pajdegen i formarna.
  4. Grädda pajerna mitt i ugnen i ca 30 minuter.
  5. Servera med körsbär och lättvispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.