Smultron kaka recept

Laddar...
Din sökning gav 26 träffar
Familjens marängsockerkaka

Sockerkaka toppad med maräng och fylld med vaniljkräm, grädde och jordgubbar är min familjs absoluta favorit. Gott att variera med hallon, blåbär och smultron.


Bananchokladbollar

På bilden ett fat med chokladbollar i olika smaker. Bollarna i gult strössel är bananchokladbollar. De andra smakerna är kiwi, tuttifrutti, jordgubb, smultron och kaffelikör.Cheesecakerutor med bär
Cheesecakerutor med bär

De här friska kakorna är ett synnerligen läckert sätt att ta tillvara på trädgårdslandets och bärskogens röda skatter. Välj efter smak och tillgång.Sommardrömmar
Sommardrömmar

Ljuva drömmar med smak av jordgubbar, smultron och kiwi. Drömmarna smälter munnen och ger mersmak, så gör en stor sats för de är försvinnande goda.


HP
HP

Denna drink hamnade på en andra plats i tävlingen "Stockholms bästa hemmabartender 2006" och är skapad av Richard Lövqvist. Tanken med drinken är att den skall fungera som en törstsläckare året runt...Färska bär varvade med yoghurtgrädde och drömsmulor
Färska bär varvade med yoghurtgrä..

Jag kan utstå hur många myggbett som helst för att få ihop några nävar blåbär, för vad vore sommaren utan färska bär? Tillsammans med krossade drömmar och vispad grädde blandad med frisk yoghurt blir ..
Silvertårta
Silvertårta

En lätt och luftig sockerkaka, tack vare de vispade vitorna. En riktig sommartårta när de fylls och garneras med färska bär och vispgrädde. Som omväxling kan kakan först dränkas med lite saft eller vi..


Nordisk sommarnatt
Nordisk sommarnatt

Mörk chokladbotten med smak av jordgubb, och röd smultronglasyr. Barnvänlig variant: byt ut cidersorterna mot jordgubbs- och smultronessenser.