Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Som Tam Sallad

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Detta recept är det närmaste man kan komma Tony Chachere´s klassiska Creole Seasoning. Jag använder den till nästan allt, till rub, i hamburgare, dressingar,fajitas, glacer, köttbullar, fisk och fågel

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla kryddor ordentligt, kör dem gärna på puls i en matberedare.
  2. Gör gärna dubbel eller trippel sats och ge bort i snygga burkar till vänner och bekanta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.