Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömmingslåda med anjovis

 
Skriv ut

Ännu än av mina julbordsrätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Klipp bort ryggfenorna på strömmingarna. Lägg sillen med skinnsidan upp på en skärbräda. Lägg en anjovisfilé och lite hackad lök på varje filé.
  2. Rulla ihop med skinnsidan inåt och lägg i en smörad eldfast form.
  3. Blanda grädde och anjovisspad och häll över sillen. Strö på lite ströbröd. Grädda i 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.