Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacopaj

 
Tacopaj Tacopaj Tacopaj
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Blev sugen på tacopaj och efter att ha hittat en del recept på nätet har jag gjort det till en egen recept. Denna paj har ca 7 points för er som viktväktar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop allt till en deg. Tryck ut i en pajform. Gärna en med höga kanter och löstagbar botten. Förgrädda 10 min i 225°.
  2. Bryn köttfärsen och löken. Blanda kryddpåsen med lite vatten och tacosåsen och tillsätt.Tillsätt även de färska champinjonerna. Koka så att köttfärsen blir rätt så torr. Lägg allt i pajskalet. Skiva tomater efter smak. Lägg överst på köttfärsen.
  3. Blanda och bred toppingen ovanpå pajen. Grädda 10-15 min i 250° tills ytan fått vacker färg. Servera med en stor blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.