Variera den klassiska tacosen med kryddiga bitar av lax och en färggrann salsa.
Kanske en ny Tacofavorit?
Instruktioner
- Blanda spiskummin, chilipulver, paprikapulver, cayennepeppar, 1 tsk salt och 1 tsk svartpeppar i en bunke. Skär laxen i 1½ cm stora bitar. Vänd försiktigt runt fisken i kryddblandningen, se till att alla bitar blir täckta. Ställ åt sidan.
- Skala och skär rättikan i fina strimlor, eller riv den grovt på ett rivjärn. Lägg rättikan i en skål med kallt vatten. Låt stå och krispa till sig i kylen fram till servering.
- Dela, kärna ur och gröp ur avokadon. Skär avokado och tomater i små tärningar och blanda med citronjuicen i en skål. Tillsätt avrunnen majs. Smaka av med ½ tsk salt och 1 krm svartpeppar. Vänd ner den grovhackade koriandern i salsan.
- Stek fisken i 1 msk olja ca 3 minuter i en stekpanna, den ska bli genomstekt. Värm taco tubsen enligt anvisning på förpackningen. Ta fram rättikan och häll av vattnet.
- Fyll taco tubsen med den kryddstekta laxen, salsa och övriga tillbehör.
Publicerat den
3 september 2014
Liknande recept
Skriv kommentar