- Serverar: 4 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
En supergod gryta jag gjorde här om dagen.
och det blev en hitt
Instruktioner
- skär kycklingen i minder bitar och stek dem tills den blir igenom stekt.
- Häll grädde, kokosmjölk och annanas juicen från annanas burken i en kastrull.
- Strimla paprika och chillifrukten. Glöm inte att ta ur kärnorna ur chillifruckten. sedan läger man det i grytan.
- Skär annanasen i mindre bitar och lägg det i grytan.
- Riv ned lite ingefära i grytan och krydda.
- Sedan till sist lägger man i kycklingen i grytan och låter det små purta en liten stund.
- Sedan är det bara att servera med ris.
Publicerat den
19 augusti 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Gott.. Smakar verkligen Thailand :P Fast vi tog bort annanasen och la till lite chilisås för att runda av kokos smaken ;)