Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thai chicken gryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En supergod gryta jag gjorde här om dagen. och det blev en hitt

Ingredienser

Instruktioner

  1. skär kycklingen i minder bitar och stek dem tills den blir igenom stekt.
  2. Häll grädde, kokosmjölk och annanas juicen från annanas burken i en kastrull.
  3. Strimla paprika och chillifrukten. Glöm inte att ta ur kärnorna ur chillifruckten. sedan läger man det i grytan.
  4. Skär annanasen i mindre bitar och lägg det i grytan.
  5. Riv ned lite ingefära i grytan och krydda.
  6. Sedan till sist lägger man i kycklingen i grytan och låter det små purta en liten stund.
  7. Sedan är det bara att servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MadeleineG 30 september 2009

    Gott.. Smakar verkligen Thailand :P Fast vi tog bort annanasen och la till lite chilisås för att runda av kokos smaken ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.