Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfiskpaj a la Linn

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Min 14-åriga dotter lagar denna enkla och supergoda tonfiskpaj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tag fram margarinet ca: 2 timmar före. Blanda margarin, mjöl och vatten till en deg. Tryck ut den i en pajform och nagga med en gaffel. Häll wokgrönsakerna i ett durkslag. Koka upp vatten och häll detta över grönsakerna.
  2. Töm vattnet ur tonfiskburkarna och blanda därefter tonfisken med cream fraisch. Salta efter behag. Lägg wokgrönsakerna på pajdegen och på detta tonfiskröran. Strö på ett lager solrosfrön och därefter på med den rivna osten. Toppa pajen med solrosfrön.
  3. Grädda mitt i ugnen i 20 minuter på 225 grader. Serveras med en grönsallad.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jessica84e 1 juni 2011

    Toppenrecept! Gott, enkelt och snabbt. Perfekt! :) Hälsa dottern o tacka ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.