Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saftig glutenfri tonfiskpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

God vid alla tillfällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mandelmjöl, bovetemjöl, margarin och vatten i en bunke, tills det blivit en jämn deg, bred degen i en ugnsfast form, gärna ca 1 cm upp på kanterna, strö på aromsaltet. Blanda fyllningen: tonfisk, den hackade vitlöken, ketchup och aromsalt i en bunke och bred på degen. Vispa ihop äggen, grädden och häll över som ett täcke, strö på den rivna osten som ni kan trycka ner lite i ägg/grädd stanningen.
  2. Grädda i 175 grader i ca 35 - 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.