X

Tv 4 se recept

Laddar...
Din sökning gav 8240 träffar
Tacosallad med två goda såser

Väldigt gott, ett nyttigare alternativ till tacos. Två såser till gör saker bara ännu bättre! Vitlökssåsen blir bara ännu goare om den får stå i kylskåp i någon timme innan servering. Tacosåse..


"Gnarly" fläskytterfilé med två o..

Ett kul recept jag hittade i senaste Grapevine, (en gratistidning från www.tegnerhermansson.se) självklart så blir det en "Gnarly Head Old Vine Zin" nr 6597 från USA för 87:- till.Linssoppa med två sorters linser

De gröna linserna kräver längre koktid och behåller formen, de röda blir gärna lite mosiga. Därför passar de bra att blanda. Perfekt att koka dubbel sats och frysa.Gröna couscousen á lá viktväktarn..

Poängvärde | 7. Couscous är vetegryn som inte kräver mycket tillagning. Grynen är mycket milda i smaken och är därför ypperliga att kombinera med smaker som tas fram i denna rätt, lime, ingefära oc..


Kött fondue med goda såser

Underbart gott och dessutom trevligt att sitta länge och njuta runt bordet. Marinera kött och blanda såser dagen innan, det vinner både du och rätten på! Nu får varje gäst trä kött på sitt foduespe..


Dumlecheesecake med hallon

Mitt alldeles eget komponerade recept. Blev helt fantastiskt drömgott. Den tar minst 2 dagar att iordningställa, men det är det verkligen värt.
Cheesecake med hallon

En mycket lättbakad cheesecake! Den tar förvisso 50 min i ugnen men är lätt att röra ihop och mycket god. Hallonen ovanpå kan bytas ut mot andra bär, och vinbärsgelén som används vid garneringen kan h..


Fyra limpor på en påse mjöl

Detta är ett bröd som är enkelt att baka. Degen innehåller inte mycket jäst och kräver därför lång jästid. Den långa jästiden gör brödet aromatiskt. Låt gärna degen stå framme i köket över natten.


Fannys frysta cheesecake-tårta

Supergod. Kan förberedas och frysas flera dagar innan. När man har gäster ska man inte stå i köket hela tiden, utan kunna umgås med gästerna.
Skurna pariserbröd

En söt och mör liten dubbel kaka med moccasmörkräm mellan. För mig blev det 36 dubbla kakor, men då gjorde jag dom inte så stora.


Laxcheesecake med pepparrot

Denna fanns på mitt påskbord! Var väldigt uppskattad. Cheesecaken kan förberedas dagen före men bör inte frysas. Istället för örtgelét kan du strössla över lite finhackad persilja och dill.