Modifierad variant av Köpenhamnsbiff med lök. Enklare än att steka biffar i stekpannan. För att inte tala om vad saftigt och gott det blir.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hejsan. Vill bara tacka för den supergoda pannbiffen. Den smakade bara mera av den, så den kommer på bordet snart igen. Mvh evaldo
Hej! Precis ätit denna smarriga pannbiff. Kommer definitivt göra detta igen. Funderar dock på att hälla av skyn och reda den för en tjockare sås nästa gång. Mycket gott!!
Den blev kanongod.Gjorde den med vildsvinsfärs och blandade med matlagningsgrädde och hade i pressad vitlök och så tog jag porter istf. ölen som stod receptet. Det här kommer jag att göra fler gånger. Tack för ett bra recept.
det va väldigt gott
Mycket gott, och mycket enklare att lägga färsen i form istället för att steka pannbiffar. Stouten i såsen gjorde susen, blev mustigt och gott.
Det här var jättegott och enkelt, använde Porter fick inte ta på rätt sorts öl. Kanske jag gör sås på skyn nästa gång. Tack för ett bra recept!