X

Vitlöks sill recept

Laddar...
Din sökning gav 130 träffar

Vitlökssill

Sill som är god på alla bufféer...jul...påsk... midsommar...sillen går att äta direkt, men blir ännu godare om den får stå till sig en dag.


VÄSTERBOTTENSILL

Den här sillrätten kan man inte vara utan till jul, påsk, pingst, midsommar. Underbart god, poppis bland ungdomar (även dom som knappast törs smaka sill).
Café de paris kotletter med vitlö..

En mycket god enkel festrätt där kotletterna kan bytas ut mot kycklingbröst eller fläskfilé om man vill. Dragonsmaken från cafe de paris såsen möter vitlöksosten och tycke uppstår! Serveras med ris el..

Fusilli Contadina - Fullkornsfusi..

– Fusilli Contadina betyder Bondmorans pasta och är en pastarätt som lämpar sig perfekt på hösten när det är svampsäsong. Den äts främst i Toscana i nordöstra Italien där man odlar Italiens bästa karl..Evas goda skinkgratäng

Ett recept som blev till en dag, då jag var sugen på potatisgratäng. Kan serveras till vardag eller som helgmiddag tillsammans med en god sallad med fetaost och rödlök i.


Den perfekta Tsatsikin

Enkel att göra, underbar smak. Det perfekta tillbehöret till ostbrickan, fredagsmyset, grillat, sallader och det flesta andra maträtter. Eller så kan man göra som jag gör ibland, äta direkt ur skålen