En enormt god rätt. Visserligen ger kasslern en god sälta men man kan lätt byta ut köttet ändå mot fläsk eller oxfile. Hur detta smakar med oxfile kan jag knappt sätta ord på, guddomligt! Jag skriver dock receptet i kasslerform då det är en mer "vardaglig" variant.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Blev jättesugen att göra detta med oxfilé eller fläskfilé men hur gör jag då? Kasslern är ju inte rå, hur mycket längre behöver jag ha det inne i ugnen om jag tar kött? Eller skall inte köttet vara rått utan stekt? Många frågor men blev så sugen
Gjorde den med kassler. Blev jättegott och gick snabbt däremot blev min fyllning alldeles rinnande och ville inte alls stanna kvar mellan kasslerskivorna. Men gott blev det endå!
Mums detta var jättegott Jag använde mig av philadelphiaost, lite creme fraiche och cantadoun, och det blev en tjock och go röra. Sallad och vitlöksbröd serverade jag till. Kommer absolut att göra detta fler gånger. Fem stjärnor
Jätte gott, men tyckte man behövde en sås vid sidan om.