Den här grönsakswoken serveras på varma tortillabröd. Du värmer dem enkelt i ugnen eller i mikro.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 275°.
- Rosta sesamfröna i ugnen.
- Skala och skiva den gula löken. Skölj sockerärterna. Skär paprikorna i tunna strimlor.
Borsta av och skär itu champinjonerna. Strimla bambuskotten.
- Hetta upp matolja och sesamolja. Tillsätt vitlök, ingefära och lök. Fräs under omrörning på medelstark värme ca 1 minut.
- Tillsätt sockerärter, paprika och champinjoner.
Fräs under omrörning ytterligare ca 2 minuter.
Tillsätt bambuskotten och minimajsen.
- Rör ihop soja, honung och sweet chilisås.
- Värm tortillabröden och lägg på grönsaksblandningen.
- Strö över de rostade sesamfröna och dressingen. Servera genast.
Publicerat den
19 februari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar