Blå fisk

Serverar: 2-3 portioner

God fisk med en blå sås.

Ingredienser

  • 500 g spättafilé
  • Salt
  • Peppar
  • 4,5 dl grädde
  • 1 tub baconost
  • 1 burk svart stenbitsrom
  • Instruktioner

    1. Stek filéerna, salta och peppra. Lägg fisken i en ugnsfast form.
    2. Blanda grädde och baconost, häll över fisken.
    3. Lägg romen överst och grädda i 15-20 min 225 grader. Servera med kokt potatis och tomat.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (1)

    missQ 23 april 2011

    Detta var ingen höjdare enligt min smak. Det kändes lite konstgjort. Inte direkt äckligt, men inget jag vill göra igen.

    Relaterade Artiklar

    Lär dig laga god fisk
    Fisk, tillagad på rätt sätt, är bara såå gott! Tyvärr är det många...

    Fisk!
    Här får ni helgens bästa recept på en riktigt god fransk fiskrätt!...

    Pastasallad
    Pastasalladen är en av våra absoluta picknickfavoriter. I sin enkelhet...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben