Serverar: 6-8 portioner
Tid: 1 timme
God hemmagjord blodpudding. Själv föredrar jag renblod till denna. Jag brukar göra blodpannkaka ibland av samma smet i långpanna utan vattenbad.
Tips och knep!
Fler tips! Det har strömmat in massor med bra kökstips. Vi har fått så...
Kändiskockar lagar husmanskost
"Få rätter ger mig en så stark association av husmanskost som blodpudd...
Jag, en matsamlare
Jag samlar på mat – inte så att jag torkar den och klistrar in den i a...
Gjorde både pudding och stekte några tunnpankakor av smeten. Tunnpankakorna blev supergoda! Åt med mixade bär, hade dock inget fläsk hemma. Betydligt godare och mer ätbart än köpt blodpudding (som jag absolut inte gillar). Inte hunnit testa puddingen än dock, hade i lite små äppelbitar i den istället för fläsket så får se hur det blir.