Crepsen är fyllda med spenat, kokt ägg och kassler.
483 kalorier per portion.
Ingredienser
2 dl vetemjöl
4 dl mellanmjölk
2 ägg
2 krm salt
2 msk smör
Fyllning
2 ägg
300 g färsk spenat
200 g benfri kassler
½ msk smör
½ dl finhackad persilja
2 dl lätt créme fraiche
Peppar
Salt
80 g blandad sallad
1 knippa rädisor
Instruktioner
- Vispa mjöl och hälften av mjölken till en slät smet. Tillsätt resten av mjölken, ägg och salt. Låt smeten svälla en stund.
Gör fyllningen under tiden.
- Koka äggen i 7 minuter, skala dem och dela dem i 2-3 bitar. Hacka spenaten något, skär kasslern i tärningar.
Fräs spenaten i smör i en gryta, tillsätt kassler och persilja.
Låt fyllningen svalna något och tillsätt sedan créme fraiche och ägg. Smaka av med peppar och ev salt.
- Smält lite smör i en stekpanna, häll ½ dl smet åt gången.
Stek crepen på båda sidor, lägg en klick fyllning på mitten och vik över kanten.
- Servera med sallad och rädisor.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Våra goda middagar i Annecy!
Middagen igår var väldigt fransk och avnjöts under många timmar med...