Fisk med pasta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Spännande smaker för den som vågar !!! Tro mig, det är jättegott, om man gillar oliver ! Rätten kräver ganska mycket salt, men prova er fram. Kaloribomb !

Ingredienser

  • 400-500 g torsk eller sej
  • 75 g milda margarin
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 stora vitlöksklyftor
  • 1-2 buntar persilja
  • ½ burk gröna oliver med pimento á 340 g
  • ½ burken med spadet från oliverna
  • Salt
  • Spaghetti
  • Instruktioner

    1. Lägg margarinet i botten på en vid gryta. Lägg fisken ovanpå.
    2. Häll på olivspadet, grädden, salt och dom pressade vitlöksklyftorna.
    3. Låt koka tills fisken är klar 10-15 minuter.
    4. Hacka fisken i små bitar. Lägg i oliverna och massor av hackad persilja !
    5. Servera med spaghetti.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pastasallad
    Pastasalladen är en av våra absoluta picknickfavoriter. I sin enkelhet...

    Musslor
    Nykokta musslor är fantastiskt gott. Med vin, vitlök och vitt bröd kan...

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben