Serverar: 1-4 portioner
Ungefär som fiskpinnar men kanske lite matigare. Tina fisken, skär den i skivor ungefär som fiskpinnar. Panera dem i mjöl blandat med salt. Lägg fisken i en stekpanna och steck dem lite runt om så paneringen blir lite gyllenbrun. Häll i matlagningsgrädde, lite vatten, en fiskbulsongstärning och lite salt och peppar. Ha sedan i ärtor, bönor (eller vilka grönsaker man nu gillar) och precis innan du ska äta det blandar du även i räkor. Supergott med potatis och en sallad.
Havskräfta
Havskräftan kallas även kejsarhummer eller norsk hummer. Den påminner...
Grilltips!
Här har vi samlat de allra bästa grilltipsen, skriv ut och spara!Kött:...
Paëlla
Paella, Spaniens nationalrätt, är egentligen namnet på den låga panna...
Mycket god och enkel vardagsrätt!
Tack för det här receptet. Blev bra och god smak. Lätt att göra och snabbt...