Fisk "panna"

Serverar: 1-4 portioner

Ungefär som fiskpinnar men kanske lite matigare. Tina fisken, skär den i skivor ungefär som fiskpinnar. Panera dem i mjöl blandat med salt. Lägg fisken i en stekpanna och steck dem lite runt om så paneringen blir lite gyllenbrun. Häll i matlagningsgrädde, lite vatten, en fiskbulsongstärning och lite salt och peppar. Ha sedan i ärtor, bönor (eller vilka grönsaker man nu gillar) och precis innan du ska äta det blandar du även i räkor. Supergott med potatis och en sallad.

Ingredienser

  • Vit fisk (torsk, sej, hoki, pollak eller vad du tycker är gott)
  • Fiskbuljongtärning
  • Ärtor
  • bönor (eller vilka grönsaker man nu gillar)
  • Instruktioner

    1. Tina fisken, skär den i skivor ungefär som fiskpinnar. Panera dem i mjöl blandat med salt. Lägg fisken i en stekpanna och steck dem lite runt om så paneringen blir lite gyllenbrun. Häll i matlagningsgrädde, lite vatten, en fiskbuljongstärning och lite salt och peppar. Ha sedan i ärtor, bönor (eller vilka grönsaker man nu gillar) och precis innan du ska äta det blandar du även i räkor.
    2. Supergott med potatis och en sallad.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (2)

    Arkenstone 20 januari 2009

    Mycket god och enkel vardagsrätt!

    farmoringer 29 augusti 2009

    Tack för det här receptet. Blev bra och god smak. Lätt att göra och snabbt...

    Relaterade Artiklar

    Havskräfta
    Havskräftan kallas även kejsarhummer eller norsk hummer. Den påminner...

    Grilltips!
    Här har vi samlat de allra bästa grilltipsen, skriv ut och spara!Kött:...

    Paëlla
    Paella, Spaniens nationalrätt, är egentligen namnet på den låga panna...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben