Serverar: 4 portioner
enkelt och gott
Bryn och krydda filèn. Hacka och fräs löken. Lägg i stekgryta. Blanda i cremefraich , kötbuljong , worcestersås , soya , chilesås , vitlök och rose peppar. Om man inte vill ha rosepeppar hel kan man krossa och lägga ner den i en gasbinda så kan man ta upp den sen. Låt koka ihop ca 10 -15 minuter. Strö över hackad persilja innan servering. Gott med pressad potatis till.
Fläskfilé
Fläskfilé är kanske den mest populära köttbiten i Sverige. Det är en f...
Valborgstips
Knappt har man hämtat andan efter påsk, så är det dags för valborgs...
Nyårsmiddag
Inte bestämt nyårsmiddagen ännu? Här får du ett par festliga försla...
Den är verkligen god och rosépepparen kan man utesluta - hellre det än det där med gasbindan,,,, tycker man om kryddan så är det nog ok att bara krossa den!